-->

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

It's......Vinyl Wednesday, baby!

Olin tehnyt suunnitelman. Esittelisin keskiviikkoisin pikku siivuissa sellaisia musiikillisia herkkupaloja, joita ei saa iTunesista, Spotifysta tai Youtubesta. Tai ainakaan Spotifysta. Toiminta ehkä elvyttäisi syntisen vähälle jäänyttä harrastustani vinyylien kanssa.

Perustin oikein oman accountinkin Soundcloudiin ja kaikkea. Ensimmäisenä kappaleena olin suunnitellut uploadaavani Patrik Fitzgeraldin taivaallisen folk-punkklassikon Safetypin Stuck in My Heart, kunnes huomasin sen olevan Youtubessa. Fail. Harmi sinänsä, sillä se oli yksi niistä harvoista kappaleista, jonka olin jo aikanaan siirtänyt omalle koneelleni surkealla usb-levysoittimellani. Enkä voi väittää, ettei syy juuri kyseisen kappaleen esittelyyn ensimmäisenä olisi ollut juuri siinä. Aikanaan, kun siirsin laulun digitaaliseen muotoon, sitä ei löytynyt mistään.



Jeah. Ensipettymyksen jälkeen muistin omistavani Ashin debyyttisinglen Jack Names the Planets. Siinäpä biisi! Ja singlekin on suht harvinainen, koska sitä painettiin aikanaan vain 2000 kappaletta. Lisäksi Ash oli sen verran tyytymätön alkuperäiseen vuoden 1994 versioonsa, että äänitti kappaleen uudelleen debyyttialbumilleen Trailer. Hyvä. Paitsi että sekin biisi on Youtubessa.



Vaikeuksia / vaikeuksia / aina vaan. En luovuttanut. Kokeilin Jalla Jallaa. Ei Spotifyssa, ei Youtubessa, iTunesissakin vain yhtyeen kehnoin julkaisu Graverobbers Handbook...täydellistä! Valitsin soittoon Crumelur-albumin kauniin baari-ihastumiskuvauksen Between us. Levy ON julkaistu myös cd:nä, mutta eipä noita ainakaan Citymarketista saa.

Jalla Jalla oli kotoisin Rovaniemeltä. Yleensä bändin yhteydessä tavattiin mainita, että orkesterin jäsenet harrastivat mäkihyppyä. Yhtye julkaisi kolme singleä, yhden ep:n, yhden mini-lp:n ja kolme studioalbumia.

BetweenUs by stopshakehoneygo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...