-->

maanantai 29. marraskuuta 2010

Something good (part 4)

Tekisi jo nyt mieli kirjoittaa siitä mistä kirjoitan seuraavaksi, eli seksistä, väkivallasta ja indiestä. Mutta first things first etc.

Tässä Antin kuluneen viikon suosikkikappaleet. Osa uusia, osa uudehkoja, osa vanhoja, riippuu keneltä kysyy. Vanhat suosikit olivat Hüsker Dün New Day Rising ja The Mae Shin Run to Your Grave. Mietin tässä samalla mitä tekisin tuon oikean sarakkeen Something Good -jutun kanssa. Tuntuu vähän hölmöltä linkkailla samoihin biiseihin kaksi kertaa saman viikon aikana. But anyway...

#5 Memoryhouse - Caregiver
Memoryhouse on kanadalainen duo, joka käyttää kaikua säveltaiteessaan. Caregiverissä on jopa Twin Peaksmaista menoa ja meininkiä. Tai siis Julee Cruisemaista.


#4 Sex Bob-Omb - Garbage Truck
Musiikkia elokuvasta Scott Pilgrim Vs. The World. Sex Bob-Omb ei ole oikea bändi, mutta olisi ihan ok juttu, jos se olisi. Elokuvan musiikkeja on tehnyt esimerkiksi Beck.


#3 Big Wave Riders - Skate Or Die
Suomalaisen indietoivon kappale mainokseen/mainoksesta. Hypen arvoinen bändi ja hieno biisi, olkoonkin että tässä yhteydessä tynkäversiona. Kun Big Wave Riders tekee jotain ajankohtaista palaan bändiin tarkemmin.


#2 The Naked And Famous - Young Blood

The Naked and Famousin Young Blood -sinkku oli kotimaassaan Uudessa-Seelannissa ensimmäinen uusiseelantilaisen bändin listaykkönen kolmeen vuoteen. Bändin debyyttialbumi Passive Me, Aggressive You ilmestyi syyskuussa.

The Naked And Famous - Young Blood by The Wounded Jukebox

#1 Girls - Carolina

Jos ei Girlsiä tunne niin kannattaa tuntea. Carolina on vuoden parhaita kappaleita.

GIRLS // Carolina by TheArtOf...

2 kommenttia:

  1. "I decided to go into indie music, sex can wait".

    :>

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan! Siellä lepää! "Mä kyllä beibi lähtisin sun mukaas, mutta mun täytyy päivittää mun blogia. Sä oot varmaan kuullutkin siitä."

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...