-->

tiistai 7. joulukuuta 2010

Daft Punk - Derezzed (official video)

Daft Punkin soundtrack Tron-elokuvaan lienee indiepiirien blogatuin/hypetetyin/odotetuin asia tänä vuonna. MTV julkaisi tänään eksklusiivisesti Derezzedin virallisen musiikkivideon. Aikaisemmin kappaleesta olikin jo julkaistu teaseri, traileri, toinen traileri, kolmas traileri, koko versio ja satoja remixejä.

Vaikka musiikillisesti tässä ollaan aika lailla oman makuni elektronisessa ääripäässä, onhan tämä upea.


(edit. Daft Punkin TRON: Legacy on Spotifyssa. Toivon, että jokainen, joka sen arvioi kavereilleen, lukijoilleen, kuuntelijoilleen tai samassa pöydässä istuville tuntemattomille tytöille/pojille muistaa levyn olevan elokuvan soundtrack. Se on arvosteltava sellaisena. TRON: Legacya ei voi suoraan verrata edellisiin Daft Punkin levyihin.

Jos jonkun mielestä levyn kappaleet a) ehtivät loppua ennen kuin ne ovat ehtineet alkaa, b) eivät muodosta yhtenäistä/loogista kokonaisuutta, c) eivät kuulosta hiteiltä tai siltä, että niiden tahdissa voisi tanssia, d) ovat liian samanlaisia, e) toistavat Daft Punkin vanhoja temppuja, eivätkä elävät vielut muuta sitä tosiasiaa, well...voit vain kuunnella hänen höyryämistään, nyökkäillä ja sanoa muutaman kerran johonkin väliin "joo" tai "ok" ja merkitä muistikirjaasi, että kyseisen henkilön musiikillinen kasvu on vasta alussa. )

2 kommenttia:

  1. Kappas, munkin piti just eilen postailla Young the Giantista :D

    Daft Punk ton soundtrackin tekijänimenä taitaa olla aika pitkälti myös markkinointikikka. Nyt kun sen on kuunnellut läpi, on siinä aika ässiä hetkiä!

    VastaaPoista
  2. Päikseen menee siinä mielessä, että suunnitelmissani on kehua Noah and the Whalesia tällä viikolla. Ja uskon, että oot naulan kannassa Daft Punkin kanssa. Ovat kyllä onnistuneetkin pyrkimyksissään verrattoman hyvin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...