-->

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pintandwefall - Jail (Live at WAH)

Olisi kaikille maailman osapuolille parempi, jos maailmassa olisi enemmän Paintandwefallin kaltaisia yhtyeitä. Jussi kehui blogissaan bändin vielä julkaisematonta sinkkua/videota, mitä voi yleisesti pitää totaalisen epäreiluna ja huithapelina toimintana, koska muut eivät voi vielä yhtyä ilonpitoon. Olisin tosin itse toiminut täysin samoin, mutta se ei tee Jussin toiminnasta yhtään hyväksyttävämpää. Sinä...sinä...senkin...ammattilainen!

Kun Pintandwefall esiintyi syksyllä Monsters of Popissa, keikan puolesta välistä loppuun ei nähnyt enää lavalle, kun Telakan lattialla ja pöytien ääressä istuneet popparit nousivat joraamaan. We Are Homen taltioima esitys Jailista on (luonnollisista syistä) huomattavasti hillitympi, mutta pidän siitä silti. Varsinkin lopun sympaattisesta virnistyksestä.



Kuulin ensimmäistä kertaa We Are Homesta tänään. Kollektiiviin kuuluvat Jukka Kujansivu, Jukka Salminen, Juha Laulumaa, Teemu Into ja Marko Teräs. Kaikkea hyvää heille. "Live At WAH (We Are Home) is a live music video series where we invite all kinds of nice and talented people to our office in Tampere, Finland to enjoy a cup of coffee. In between the coffee drinking and tale-telling our kind guests perform a song of their choice while we film the whole thing."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...