-->

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 15)

Hyvä hyvä! Hyvä hyvä! Sunnuntai ja vaalipäivä ja vapaapäivä ja viikkokatsauspäivä! Hyvä hyvä! Tosin jos totta puhutaan, olen tällä viikolla ollut aika suhteellisesti pihalla kaikesta tapahtuneesta, mutta tiedän mitä itselleni on tapahtunut, so...


- Record Store Day herätti pienimuotoista hysteriaa levyjä ostavien musadiggareiden keskuudessa. Himouksen kohteena olivat 250-3000 kappaleen painoksiin rajoitetut vinyylit. Teemapäivän järjestäjät olivat päättäneet kiduttaa ihmisiä salaamalla sen, mitä levyjä mikäkin kauppa ja maa saa myydäkseen ja mitä ei, mihin levyfriikit olivat ihan että whateva, että mää ainakin meen levykaupan oven eteen jonottamaan ja ryntään sitten sisään ja tuuppaan juuri ratkaisevassa vaiheessa ton pikkupopparin kassakonetta päin ja potkaisen huomaamatta tota söpöä indietyttöä nilkkaan ja nappaan tota hippiä letistä kiinni ja heitän sen pahki tota heavylevyhyllyä ja syöksyn tohon laarin luokse ja kahmin syliini niin monta levyä kuin ehdin ja harpon kassalle ja maksan ostokseni ja kotona katson, mitä ostin, että tuliko mukaan jotain harvinaisuuksia, että eiköhän myydä tämäkin Radiohead eBayssä 70 punnalla, että kyllä kannatti.

Antti pelasi korttinsa coolisti ja katui myöhemmin, että yhyhyyy kauhea tyyppi oon, että miks mää en omista sitä Radioheadin 12-tuumaista, yhyhyyy.

Record Store Day julkaisi nettisivuillaan oivallisen laskurin, jonka mukaan seuraavaan teemapäivään on aikaa enää vuosi.




- Stereogum uutisoi Tastebuds.fm:n tekemästä kyselystä, jonka mukaan Coldplay-fanit menevät kaikista faneista epätodennäköisimmin loppuun saakka ensimmäisillä treffeillä. Kaikki Coldplay-fanit olivat ihan että totta kai, että mää en ainakaan mee ikinä loppuun saakka ekoilla treffeillä, että mun mielestä loppuun saakka meneminen ekoilla treffeillä on vulgaaria toimintaa, koska loppuun saakka menemisen on oltava kaunis hetki kahden ihmisen välillä.

Kaikki ne Nirvana- ja Metallica-fanit, jotka olivat juuri sopineet ensimmäiset treffinsä Coldplay-fanien kanssa olivat ihan että FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU että I H8 U Coldplay! I H8 U, I H8 U, että pakkoko teidän on oltava tollasia nössöjä, että nyt ei todellakaan saletisti natsaa. Coldplay-fanien hipsteriosasto oli ihan että mulla loppuun saakka meneminen on paitsi kaunis hetki kahden ihmisen välillä, myös eroottista taidetta.

Chris Martin oli ihan että whateva, ostakaa niitä levyjä ja tulkaa keikoille, niin mää kyllä ostan kaikki maailman valaat itselleni, että loppuu sekin vääntö.



- Antti katsoi televisiosta musiikkivideoita lapsen kanssa leikkimisen lomassa ja huomasi, että gaaawddääääm, Bruno Marsilla ei mene ollenkaan hyvin. Että ensin tyyppi vetää perässään saatanan raskasta metaforista pianoa ja on ihan että gave you all I had and you tossed it in the trash ja sitten joku pummi tulee vittuilemaan ja sitten joku jengi tulee vittuilemaan ja Bruno vain kiskoo perässään sitä saatanan raskasta metaforista pianoa ja välillä metaforista kyyneleisiin rinnastettavaa vettä sataa ja jengiläisten koirakin vihaa. Että gave you all I had and you tossed it in the trash. Sitten kun Bruno saapuu tytön ikkunan alle, tyttö vehtaakin siellä David Beckhamin kanssa ja Bruno on ihan että gave you all I had and you tossed it in the trash ja lähtee työntämään metaforista pianoa sillalle, että älä sano mitään minä tiedän kyllä, minä olen kelvoton ihminen, että minä ajan pääni jäädyksiin että älä sano mitään. Brunon tyttö on ihan että ooksää Bruno nyt ihan varma, että meidän kannattaa mennä tolla sun ehdotuksella, että jos sä nappaat kiinni kranaatin ja työnnät kätes terään ja otat luodin aivoihis ja haluat, että mää teen samoin, niin sitten meiltä on molemmilta henki pois. Että kerro veturikuskille terveisiä.

Kaikki tyylitietoiset tyypit olivat ihan että mistähän mää voisin ostaa itselleni tollaset kengät.



- Eduskuntavaalit osoittivat jälleen kerran, että epätoivoiset olosuhteet ajavat ihmisiä epätoivoisiin tekoihin. Tarja Anttosen arvostelukyky ja itsereflektio olivat ns. pettäneet ja hän oli päättänyt tehdä vaalivideon. Kaikkien mielestä Jutta Urpilaisen ja Mikko Alatalon musiikkiharrastukset alkoivat äkkiä tuntua jopa yllättävän hyviltä ideoilta. (Linkistä kiitos Oskarille.)


- Spotify kertoi rajoittavansa ilmaisen musiikin kuuntelua ja valtaosa Spotifyn käyttäjistä oli ihan että NOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUU, mutta valtaosa musiikin tekijöistä ja kustantajista oli ihan että JEEEEEAAAAAAAAHH! Kaikki nettimediat olivat ihan että MUSIIKIN KUUNTELIA! HUONOJA UUTISIA! NYT SINÄ PETTYT! Että nykymallilla toimiva musiikkibisnes saattaa nyt saada itselleen jopa pari vuotta lisäaikaa, että I H8 U nykymallinen musiikkibisnes. Jussi oli ihan että älkää nyt valittako siinä, ja Antti oli ihan että en mää kyllä tähänkään asti oo ehtinyt mitään albumeja kuuntelemaan muuta kuin autossa, että kai ton vois ostaakin, halpahan se on.


- Vuosia Suomen parhaisiin rockbändeihin kuulunut Sweatmaster kertoi lopettavansa. Yhtye postasi nettisivuilleen lakonisen viestin After this summer's gigs, Sweatmaster is calling it quits ja ennen julkaisemattoman biisin Quickie. Kaikki olivat ihan että shit.

Sweatmaster - Quickie by Fullsteam



- Vuosia Suomen parhaisiin altsubändeihin kuuluva Disco Ensemble sen sijaan was having a blast in Switzerland. Bändin pojat olivat ihan että tungetaan kaikki meidän rahat tähän pehmolelu-henkiseen peliautomaattiin ja kiroillaan ihan perkeleesti ja tehdään tästä osa meidän kiertuepäiväkirjaa.



- Arctic Monkeys julkaisi uuden biisin ja videon Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair. Bändi oli ihan että hahahaaaaa, että me huijattiin teitä sen meidän esimmäisen sinkun kanssa, että sen oli tarkoituskin olla ihan paska, että tässä me nyt vasta yritettiin tosissamme. Kaikki bändin fanit olivat tosi huojentuneita, että huuh & hooh, u got me there Arctic Monkeys, että ei enää niitä vitsin vuoksi paskoja biisejä, eihän?



- Monsters of Pop julkisti osan ohjelmastaan ja Antti oli ihan että HUORATRON! REGINA! JJ! BIG WAVE RIDERS! ON VOLCANO! etc. Antti lupasi kirjoittaa huomattavasti enemmän ja laajemmin ja kattavammin tulevien päivien aikana tapahtumasta.


- Joku oli sitä mieltä, että älkää nyt jaksako niiden teidän blogienne ja bändienne ja biisienne kanssa, että nyt on kevät, menkää terassille tai kävelylle tai mihin tahansa, että toi kotona tietokoneen ääressä kyyhöttäminen on naurettavaa. Antti oli ihan, että et sää mua määrää, että tää on mun elämä.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...