-->

maanantai 25. huhtikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 16)

No jopas sentään! Pääsiäinen ja tylsät/rauhalliset päivät ovat ohi ja on taas aika valmistautua alkavaan työviikkoon. Joten viikkokatsausta kehiin, baby! Maailma ei pääsiäiseen pysähdy.


- Shine 2009:n levy-yhtiö Cascine julkaisi alkuviikosta Soundcloudissa bändin uuden Realism-albumin streamin. Antti oli ihan että JEEEEAAAAAAAAH! että minun ei alun perin pitänyt oikein pitää tästä, koska minulla oli jokin järjenvastainen ysäribeattitrauma, mutta nyt tää kuulostaa ihan tykiltä & ässältä, että minäpä kirjoitan tästä blogiin että muutkin voisivat intoilla, että love u Cascine ja love u Shine 2009. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kuin muutama tunti, kun aluksi Cascine poisti albumin ja lopulta itse biisitkin, paitsi ne, jotka oli jo aiemmin julkaistu. Kaikki olivat ihan että WHAAAAAAAT! että miksi tässä näin kävi, että tuleekohan se levy takaisin kuunteluun vai ei. Cascine oli aluksi ihan että calm down, että me sortataan tässä joitain probleemeja ja laitetaan biisit sitten takaisin.

Mutta eipä ole kuulunut.

edit. Paitsi nyt! Albumi on taas kuunneltavissa! Jabadaba!


- Iltalehti uutisoi Paradise Oskarin edustavan Suomea Euroviisuissa 47-vuotiaalla kitaralla. Kaikki olivat ihan että WHAAAAAAAAAAAT!? että 47-vuotias kitara, että jumaleissön Oskar, se kitarahan on niin vanha, että se voisi olla sun isäs! Paradise Oskar oli ihan että mää aion kyllä esiintyä seisaaltani ja tarvitsen hihnakiinnittimen, että ei tässä nyt vielä ole mikään varmaa, että jäitä hattuun. Kaikki olivat silti ihan että WHAAAAAAAAAAAT!? että 47-vuotias kitara, että se vois olla sun isäs, että kai sää soitat sillä, että et kai sää aio kieltää omaa isääs? Että ihme tyyppi, heti kun saa vähän maistaa kuuluisuutta, niin kieltää oman isänsä. Pradise Oskar oli ihan että minulla on varma ja hyvä olo. Viisuissa vallitsee kannustava ilmapiiri.

Kitarakohusta autuaan tietämätön taiteilija Tomislav oli sen sijaan tehnyt uskomattoman upean coverin Paradise Oskarin hittibiisistä Da Da Dam. Kaikkien mielestä Tomislavin versio herätti omalla tavallaan jopa enemmän tunteita kuin Oskarin alkuperäinen ja oli jälleen hyvä esimerkki siitä, että tarpeeksi hyvää biisiä ei noin vain pilata. Kaikki olivat ihan ihmeissään, että kuka on tämä vielä tuntematon suuruus ja mistä voin ostaa hänen albuminsa.

Tomislav - Da da dam feat. Avamon (Cover) by TomislavOfficial


- Record Store Dayn mainingit jatkuivat, kun munapäiset trokarit kaupittelivat keräilijäparoille teemapäivän limited editioineja ylikalliiseen hintaan eBayssa ja vastaavissa huutokaupoissa. Suomalaisista keräilijöistä ovelimmat olivat maanantaina valppaina ja tilasivat Stupidon nettikaupasta esimerkiksi Radioheadin superhalutun 12-tuumaisen. Trokarien pettymykseksi ja diggarien riemuksi Stupido myi levyjä vain 1kpl/tilaus, minkä takia levyjä riitti noin puoleen päivään saakka. Ne jotka eivät olleet valppaina olivat ihan että saatanan saatanan saatana, että meidän kaupungissamme mikään levykauppa ei myynyt noita ja mää luulin, ettei mulla oo mitään saumaa saada tota levyä, ja nyt joku kertoo, että mulla oliskin ollut. Että saatanan saatanan saatana.

Lisää sydämentykytystä aiheutti Radioheadin ilmoitus, jonka mukaan osassa levyjä etiketit ovat keskenään väärin päin. Perfektionistit pohtivat yhä, raaskivatko he ottaa julkaisun pois kelmuista ja laskea sen keräilyllistä arvoa, vai jättävätkö he itselleen arvoitukseksi sen, omistavatko juuri he tuon keräilyllisesti arvokkaan virheellisen version. Että tämä on nyt julmaa uhkapeliä. Ne henkilöt, jotka eivät olleet koskaan tutustuneet keräilijöiden sielunmaisemaan olivat ihan että ookeeeeiiiiiiiiiiiii.....

Radiohead "Supercollider" + "The Butcher" by ianbhoy


- Antti teki vihdoin Best Tracks of March -listauksensa ja vanhana kettuhenkisenä taktikkona julkaisi sen pääsiäisen pyhinä, minkä takia listaus meni ohi isolta osalta ihmisiä. Antti ajatteli että jumaleissön, kylläpä sitä pitääkin välillä olla laiska, että tämähän olisi pitänyt julkaista jo kolme viikkoa sitten. Iso osa ihmisiä oli ihan että jaa mikä listaus, että me ollaan oltu koko pääsiäisen aika kotiseuduillamme sukuloimassa, että me hipsteröidään sitten taas pyhien jälkeen. Antti ajatteli että ok, mutta kai mää sitten muistutan listasta vaikka viikkokautsauksessa, että sen tekemiseen kuitenkin meni aika kauan aikaa ja se on lisäksi hyvä listaus, koska maaliskuussa julkaistiin paljon hyvää musiikkia, ja varsinkin paljon kotimaista ässäluokan sävel- ja sanataidetta. Iso osa ihmisitä oli ihan että aa ok.


- Finnpanelin kerran kuukaudessa julkaisemat Kansallisen radiotutkimuksen tulokset saivat osakseen suurta mielenkiintoa, koska kaikkia radiobisneksessä työskenteleviä kiinnosti massiivisella & ennen näkemättömällä ennakkopromolla uudistuneen Radio Aallon kohtalo. Helmikuussa kanavalla oli tutkimuksen mukaan 417 000 kuuntelijaa viikossa. Uudistuksen jälkeen maaliskuussa lukema oli 428 000.

Kaikki miettivät että hetkinen, että mainos pyörii tehona Sanoman omalla tv-kanavalla, aamushowssa Olga K, Jarkko Valtee ja Harri Moisio, päiväohjelmassa Sami Kuronen ja Kristiina Komulainen, iltapäivässä Kimmo Vehviläinen ja Ellen Jokikunnas, illassa Jani Juntunen tai Axl Smith, että jaahans, 11 000 ihmisen kasvu, että jaahans. Radiokonkarit olivat ihan että odotetaan nyt, että radiobisneksessä muutokset ovat hitaita, että odotetaan nyt. Osa radiokonkareista oli ihan että joo, odotetaan vain, mutta jos tolla ennakkopromolla ei saada ton enempää ihmisiä edes mielenkiinnosta kuuntelemaan sitä 15 minuuttia viikossa, niin millä saa? Tähän osa radiokonkareista oli ihan että ei oikein millään, että nyt puhutaan brändistä, jota on pahoinpidelty koko sen olemassaolon ajan, että kuluttajien luottamusta ei noin vain voiteta takaisin. Tähän osa radiokonkareista oli ihan että kyllä ne niitä kuuntelijoita saa kunhan vain jaksaa painaa, että kalliiksihan se tulee, mutta kyllä ne niitä kuuntelijoita saa. Tähän osa radiokonkareista oli ihan että en olis tosta niin varma.

Antti oli ihan että mulla on tähän kyllä selkeä kanta & näkemys, että tuolla konseptilla voi olla vaikea nousta 800 000 kuuntelijaan, mikä nyt olisi Radio Aallon panostuksella vähimmäisvaatimus, mutta koska olen töissä kilpailevalla firmalla, niin tehkööt kuten tykkää, että tuskin niitä Antin mielipide edes niin paljon kiinnostaa.


- NPR Music laittoi streamattavaksi Fleet Foxesin odotetun Helpnessless Blues -albumin ja kaikki fanit olit ihan että JEEEEAAAAAAAAAAAHHH! Antti oli ihan että saatanan saatanan saatana kun mulla ei ole aikaa syventyä tuohon levyyn, että jääköhän se samaan odottavien levyjen listaan noiden kymmenien muiden hyvien julkaisujen kanssa, että käyköhän tässä niin kuin The Nationalin kohdalla, että tajuan bändin todellisen hienouden vasta vuoden päästä.

- Puck Magazine arvosteli Rubikin loistavan Solar-albumin ja oli ihan että 45 minutes viennent de passer, vous relancez l’album, tout va bien. Un album estival, prélude pour l’été à venir.

- 22 Pistepirkko julkaisi jälleen uuden kappaleen tulevalta albumiltaan. Kaikkien mielestä sekin on tosi tosi hyvä.

22-Pistepirkko - Ufo Girl by Bone Voyage


- LCMDF julkaisi joitain valokuvia Take Me to the Mountainsin videokuvauksista. Niissä oli uskottavaa bad ass -meininkiä. Kaikki olivat silti hieman pettyneitä siihen, ettei kaksi viikkoa sitten esitettyihin kysymyksiin saatu vastauksia.

- Antti oli kirjoittanut muistiinpanoihinsa seuraaavan lauseen. Mikki Hiiren nenä yllätymunasta tää on niin taukkia, ettei oo mikään.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned Stopshakehoneygo investigates!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...