-->

perjantai 13. toukokuuta 2011

Cults - Abducted (video)


Blogi is back in bisnesss jne! Blogger kaatui tai kaadettiin noin vuorokausi sitten ja Antin hienot suunnitelmat perjantain postauksista menivät uusiksi. Lisäksi keskiviikon jälkeiset postaukset (joita taisi olla vain yksi) ja draftit (joita taisi olla myös vain yksi) ovat kadonneet johonkin. Ehkä ne tulevat takaisin.

Minun piti julkaista blogin ensimmäinen haastattelu eilen, mutta nyt en viitsi piilottaa sitä perjantai-iltaan tai viikonlopulle, joten julkaisen sen maanantaina. Haastattelin Monsters of Popin tuottajaa Hietalan Anttia radioon ns. kaikelle kansalle, minkä yhteydessä nauhoitin myös blogiväestölle suunnatun enemmän genreen sisälle menevän juttutuokion. Luvassa on noin 22 minuuttia keskustelua MOP 2011:sta, tapahtumien järjestämisestä, Helsingin ja Tampereen eroista, dj-hommista ja sen sellaisesta. Stay tuned!

Lisäksi minun piti viimein käynnistää blogin ensimmäinen kisa, yhdistettynä blogin Facebook-sivuun. Mutta koska itse blogia ei voinut hallinnoida, postaukset olivat poissa ja tahtotaso muutenkin epäselvä, en myöskään julkaissut niitä fb-sivuja, enkä käynnistänyt kisaa. Nämäkin asiat saavat odottaa ensi viikkoon.

Niin että tuota eivätpä nämä vauriot nyt sitten kuitenkaan niin kovin pahoja ole. Vähän vain sapettaa tai sapetti, lähinnä siitä syystä, että toimimattomat asiat sapettavat minua, vaikka yleensä minua ei sapeta oikein mikään. Ei ainakaan mikään ei-niin-tärkeä.

Onneksi Cults julkaisi uuden videon. Saan ainakin syyn tehdä jälleen yhden Cults-postauksen. Biisi toki on julkaistu jo aiemmin, mutta se ei tee siitä yhtää huonompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...