-->

maanantai 23. toukokuuta 2011

Cults - Cults (full album stream)


Onhan tätä jo odotettukin. Cultsin debyyttialbumi Cults, tällä erää NPR Musicin streamina. Paljon on bändistä kirjoitettu, paljon olen kirjoittanut itsekin, ja ainakaan vielä ei kaduta yhtään. Päinvastoin.

Cultsin aikaisemmin julkaistut sinkut Go Outside, You Know What I Mean ja Abducted ehtivät nostaa odotukset Brian Oblivionin ja Madeline Follinin tuotoksia kohtaan todella korkealle, ja vaikka albumin muut kappaleet eivät varsinaisesti pystykään biisikolmikkoa ylittämään, albumimitassakin bändin musiikki toimii kuin unelma. Varsinkin, kun levy on älytty jättää 34 minuutin mittaiseksi.

Albumina Cults nojaa vahvasti popmusiikin perinteeseen, mutta on niin koukuttavasti kirjoitettua, sympaattisesti tuotettua ja maanläheisesti esitettyä, että siitä on vaikea olla pitämättä. Vanha totuus siitä, että yhtyeen ei tarvitse olla omaperäinen, jos se onnistuu koskettamaan musiikillaan, pitää jälleen paikkansa. Ainoa ongelma Cultsilla lienee se, mihin suuntaan bändi voi tästä kehittyä, yhtyeen 60-lukulaista soundia kun ei iäsyyksiin asti voi toistaa.

Vuoden levyjä.

2 kommenttia:

  1. kappas cults onkin aivan uus tuttavuus! Soundi on kyllä erittäin koukuttava ja energinen sekä melodia toimii. täytyy pistää tehokuunteluun!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti. 2 Bears teki muuten reilu kuukausi sitten rennon remixin Go Outsidesta. Sekin on hyvä, varsinkin sitten kun alkuperäiseen on ehtinyt tottua.

    http://stopshakehoneygo.blogspot.com/2011/04/cults-go-outside-2-bears-remix.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...