-->

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Facebook ja megasiisti kilpailu, baby!


Yeaaaaaah! Sain vihdoin aikaiseksi laatia Stopshakehoneygolle omat Facebook-sivut. Nyt alkaa maailmanluokan facebugalointi. Maailmanluokan! Tarjolla on luxusta, eikä mitä tahansa luxusta, vaan indieluxusta! Se on luxuksista parhainta.

Sanojeni vakuudeksi julistan alkaneeksi blogin ensimmäisen kisan. Palkinto on ainakin omasta mielestäni sikamagee & megasiisti. Neljän cd:n Sivulliset-boksi kokoaa yksiin kansiin a-luokkaista suomalaista indietä ja vaihtoehtorockia vuosilta 1985-2000. Käytännössä tämä Tero Alangon ja Jouni Tammisen vuonna 2005 toimittama kokoelma toimii ainutlaatuisena johdatuksena ja historiantuntina Suomessa tehtyyn omaehtoiseen musiikkiin.

(clik.)
Sivullisten neljällä levyllä esiintyy kaikkiaan 88 artistia, jotka ovat julkaisseet musiikkia suuryhtiöistä riippumattomien levymerkkien kautta. Osa on jäänyt vain pienen piirin (jos senkään) suosioon, osasta on kasvanut kotimaisen musiikin kulmakivibändejä. Levyjen lisäksi boksin mukana tulee 36-sivuinen kirjanen, jossa osa julkaisun artisteista kertoo omasta musiikillisesta filosofiastaan.

Annan boksin kisapalkinnoksi, koska minulla on niitä kaksi. Mikä ei johdu siitä, että olisin nyysinyt toisen kappaleen radiolta tai saanut sen ilmaiseksi jostain tai jotain vastaavaa. Minulla on niitä kaksi, koska aikanaan Kodin Anttilan musiikkiosasto oli laittanut kyseisen klassikkojulkaisun ale-laariinsa, josta sen pelastin, muistaaksi noin puoleen hintaan. Palkintoboksi on kuin uusi, siinä on vielä kelmutkin päällä.

Mutta mitä tulee kisassa tehdä? Ei paljon mitään.

1. Liity Stopshakehoneygon facebook-tykkääjäksi.
2. Kirjoita johonkin kohtaan seinää haluavasi osallistua kisaan.
3. Odota arvontaa, jonka suoritan viikon päästä maanantaina edit. eikun suoritetaankin vähän aikaisemmin, ettei tule turhaan pitkitettyä. Kisa olkoon käynnissä kuun loppuun. Arvonta keskiviikkona 1. kesäkuuta Badabum?

That's it! Let it happen! Crash Boom Bang! Klikkaa linkkiä!



Pöyritän myös tulevina viikkoina kisoja fb:n kautta tavalla tai toisella. Kisoja ei välttämättä ole koko ajan käynnissä, mutta säännöllisesti kuitenkin. Megaluokan spamfestiä en aio käynnistää. Ja toki fb:n kautta ilmoittelen omista postauksista, muiden postauksista, uutisista ja niin edelleen, mutta hillitysti niistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...