-->

lauantai 7. toukokuuta 2011

Okei, tämä on helvetin kova juttu


Minä se vain pidän joka kerta siitä, kun netin hype/innostuskoneisto lähtee käyntiin. Kuluneen vuorokauden aikana Stop Modernists on mainittu vajaassa kymmenessä seuraamassani feedissä, syystäkin.

Kokoonpanoon kuuluvat kotimaiset ns. pitkän linjan raskassarjalaiset Jori Hulkkonen ja Alex Nieminen, jotka ovat pyytäneet Pet Shop Boysin Chris Lowen feattaamaan debyyttijulkaisulleen. Subculture-biisikin on valittu oivan katu-uskottavasti New Orderilta. Alun perin Subculture julkaistiin New Ooderin Low Life -albumilla, vaikka Substancelle tehty versio saattaakin olla tunnetumpi.

Biisin kuvauksessa version mainitaan olevan nyökkäys 80-luvun New York/Chicago deep house skenelle, josta minä en tiedä tuon taivaallista. Joku kyseisen ajan elänyt tai edes Suomesta käsin kokenut tietänee paremmin. Omiin korviini tämä kuulostaa yksinkertaisesti 80-luvulta, ja aika lailla Jori Hulkkosen näkemykseltä kyseisestä vuosikymmenestä.

Keys of Life Records julkaisee Subculturen 12-tuumaisena vinyylina 14. kesäkuuta. Aika ässää.

Stop Modernists featuring Chris Lowe - SUBCULTURE - radio edit 128kbps by Sahko

2 kommenttia:

  1. Mietinkin, että voiko tätä "tajuta" jos ei tajua New York/Chicago-yhteyksiä. Aika hyvä juttu jos maistuu. Nuorisolle ehkä ei? Itellä vaikea arvioida kun on niin "syvällä" "skenessä" eli "tajuamisessa". Asian tuntia.

    Ja huikea biisi.

    VastaaPoista
  2. Tajusin joku aika sitten, ettei minulla ole paljoakaan hajua siitä, mistä nuoriso nykyään pitää. Että pitävätkö he uusina sellaisia juttuja, joissa itse kuulen pelkkää retroilua ja viittauksia menneeseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...