-->

tiistai 3. toukokuuta 2011

Processory - All Good Things


Heloooooou, oonko minä ainoa, jonka mielestä Processory on aivan kipeän hyvä? Viime viikolla Jori Hulkkosen ja Jerry Valurin duo julkaisi biisin Nightfall, ja huomaamma myös biisin All Good Things. Synkältä kuulostaa, mutta helkkarin koukuttavalta.

Aika moni ryhtyy tekemään surullisen kaihoisaa & kylmän elektronista musiikkia ilman, että mikään varsinainen tunne tai edes tunnetila välittyy. Processoryn luoma yksinkertaisen taloudellinen äänimaailma kuitenkin onnistuu sykähdyttämään. Vaikka All Good Things ei suoranaisesti Joy Divisionilta kuulostakaan, jotenkin saan biisistä samanlaisia viboja kuin Closer-albumin päätöskaksikosta The Eternal ja Decades. Se on hienouden merkki.

Processoryn kakkosalbumi ilmestyy toukokuun lopussa.

2 kommenttia:

  1. Ei ollut kyllä hääppöstä. Melkein minuutti totaalisen svengaamatonta, halvan kuuloista vammailua, ei jaksanut enää kuunnella enempää.

    Vähän on kyllä alkanut ärsyttää se, että ne biisit, jotka ennalta arvioin paskoiksi (Hulkkosen tuotokset eivät ole ennenkään kolahtaneet), paljastuvat poikkeuksetta juurikin paskoiksi kuunnellessa. Olisi toki kivaa joskus yllättyä positiivisesti.

    Kirsi

    VastaaPoista
  2. No käh, ei se oo mitään halvan kuuloista vammailua, se on elektronisen musiikin perinteisiin nojaavaan tunnelmanluontia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...