-->

tiistai 24. toukokuuta 2011

The Vaccines - All In White (nsfw video)


Alkuhuomautuksena mainittakoon, että perustin blogille Facebook-sivut. Avaan huomenna kisan, jota ei kannata missata, ainakaan jos sattuu olemaan kiinnostunut cd-bokseista ja suomalaisen indien ja vaihtoehtorockin historiasta. Mutta siitä lisää huomenna. Voit liittyä tykkääjäksi tästä alta tai oikealta sivupalkista. Jaba-daba!



Niin että heloouu. The Vaccines julkaisi uuden videon debyyttialbuminsa biisistä All In White. Sillä kosiskellaan nettiyleisöä siinä mielessä, että se on aiheeltaan epäilyttävä ja siinä harrastetaan niin sanottua "rakastavaisten kivaa". Video lainaa joka suhteessa aika paljon El Guinchon Bombayn vastaavalta. On montaasimaista leikkausta, on alastomuutta, on jotain salatieteeksi laskettavaa.

Biisi on vaccinesmaisen tarttuva ja kuulostaa itse asiassa jopa hieman paremmalta näin yksinään kuin osana albumia. Niin kuin useilla muillakin hyviä, yksinkertaisia popralleja esittävillä orkestereilla, myös The Vaccinesilla albumi ei jaksa kestää koko mittaansa. Mutta näin yksinään ja vieläpä semisti friikahtavan videon kanssa - A-OKAY!

Minua tosin yhä hieman jurppii se, että The Vaccines päätti peruuttaa Tampereen ja Helsingin keikkansa Justin Youngin kurkkuoperaation (=perutaan mieluummin nää kuin noi isojen areenojen keikat) takia. Mutta se fakta ei taida vaikuttaa suurestikaan yhtyeen musiikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...