-->

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

What in the hell happened? (vko 20)

No nyt! Viikkokatsaus tekee paluun alkuperäisessä formaatissaan. Ei jääkiekkoa kuin nimeksi, vaan hipstereitä ja festareita ja bändejä ja biisejä. Nyt on taas hyvä olla, baby!


- Really Obscure Games -niminen mobiilipelifirma julkaisi coolien tyyppien iloksi ironisen iPhone/iPod/iPad-pelin Angry Hipsters, joka on käytännössä huonosti tehty Angry Birds -klooni. Kaikki hipsterit olivat ihan että no joo, että mä tiesin kyl tosta jo ennen kuin se julkaistiin, että mun mielestä tossa on jouduttu tekemään tosi paljon kompromisseja ja menty liikaa kaupallisuuden ehdoilla, että mä en kyl tajuu, miksi Hype Machine on lähtenyt tohon mukaan. Että kyllä mä sen silti ostan ja pelaan läpi ja ratkaisen kaikki bonuslevelit, mutta mä teen sen läpällä ja tietoisena itsestäni. Että jos joku pelaa tota tosissaan, niin helou.

Kaikki jotka näkivät pelin trailerin olivat ihan että onpas paskan näköinen viritys, että tota mä en osta ikinä. Kaikki hipsterit olivat tähän ihan että no en mäkään sitä nyt tosissani osta, että toi mun edellinen kommenttini oli läppä ja ironiaa, että mä lähden nyt kastamaan ironisesti sushia soijaan.




- Rumba luotasi alkavan kesän festaritarjontaa ja oli ihan että EHKÄ TYLSIN FESTARIKESÄ? että kalskahtaa varman päälle pelaamiselta, että massojenko kosiskelua tämä on, että mitä helvettiä, johon promoottorit ja keikkajärjestäjät olivat ihan että meidän ohjelmamme näyttävät oikein hyvältä, johon Rumba oli ihan että miten te muistatte sen episodin, kun artistin palkkio oli liian pieni, johon keikkajärjestäjä oli että myyjä myy ja ostaja ostaa, johon Rumba oli ihan että tolla yhdellä festarilla on joka vuosi samat artistit, johon festarin järjestäjä oli ihan että eikä ole, että kaksi kertaa on jotkut olleet ja oltaisiin nytkin otettu, jos aikataulut olisivat sopineet.

Kaikki festarikävijät olivat ihan että mää ainakin käyn rockfestivaaleilla pitämässä hauskaa kavereiden kanssa ja kuuntelemassa hyvää musaa, että yleensä se onnistuu parhaiten niiden bändien musalla, joka me tunnetaan ja josta me pidetään, että buukatkaa ny ihmeessä ens kesänäkin se Volbeat ja The Sounds, kun ne on niin hyviä livebändejä, että meidän mielestä kesä ei näytä ollenkaan tylsältä. Että kai me saadaan nauttia Ozzy Osbournesta Sauna Open Airissa tai Sielun Veljistä Ilosaaressa tai System of a Downista Provinssirockissa tai Paramoresta Ruisrockissa tai Popedasta Tammerfesteillä, että nää on niitä harvoja viikonloppuja tän kesän aikana kun me päästään kotoa pois vähän irrottelemaan, että en mää ainakaan valita.

Rumba oli tähän ihan että EHKÄ TYLSIN FESTARIKESÄ?


- Joku kräkkäsi kaikki maailman ihmissuhteet ja käsikirjoitti niistä tosi-tv-ohjelman ja castasi, tuotti, ohjasi, kuvasi ja julkaisi, niin että Antti eräänä kauniina iltapäivänä sattui katsomaan televisiota ja tajusi hetkessä, mistä kaikessa on kysymys. Ohjelmassa hipsterin oloinen tyyppi vuodatti sydäntään kameralle, että yhyhyyyyyy, että kaikki on niin pinnallista, että yhyhyhyhyhyyyyyyyy kaikki keräävät ympärilleen rumia ihmisiä parantaakseen oloaan. Antti oli ihan että saatana, että aikaisemmin en oikein ollut tajunnut, miksi minä olen ollut pikkupojasta saakka verrattain suosittu kaverimarkkinoilla.

- Antti huomasi Ruudolfin tekemän hillittömän hauskan viestin VilleGallelle, vaikkei tajunnutkaan ihan suoraan, mistä helvetistä on kyse. Antti järkeili, että VilleGalle olisi pöllinyt omiin biiseihinsä joitain Ruudolfin riimejä ja nyt Ruudolf antaisi VilleGallen kuulla kunniansa, että hei VilleGalle, mä oon ollut kuvioissa niin kauan, että silloin aikanaan kuunneltiin 2Pacia ja tehtiin kasettidemoja neliraiturilla, että sä et voi ikinä olla yks meistä, että mä oon kaksinkertainen Suomen mestari, että älä koske mun riimeihin. Vaikkei Antti ymmärtänytkään asioiden taustoja, Antti oli ihan että Ruudolf on nerokas jäbä.



- The Duplo! teki näyttävän paluun rajulla garagepunkrypistyksellään Homophobic Son of a Bitch, joka palautti kaikkien uskon kantaaottavaan ja ajankohtaiseen punkrokkiin. Kaikki homofobiset nartunpenikat olivat ihan että haistakaa paska The Duplo! että te ette tiedä meidän elämästä mitään, että tää on median salahuoni, että me ei tarvita teitä, että me ei tarvittu teitä ennen vaaleja eikä tarvita nyt niiden jälkeen, että ette sitten saatana julkaise meistä epäedustavia valokuvia. Kaikki homofobisten nartunpenikoiden vastustajat olivat ihan että voooi voooi voooi, suuttuivatko nyt pikku pikku pikku prinsessat siinä, että vooi vooi voooi, että PUNK'S NOT DEAD!


- French Films julkaisi uuden biisin Convict ja osa oli ihan että YEEEEEEEAAAAAAHHH! ja osa oli ihan että ei tää kosketa mua millään tasolla. Osa oli ihan että tää on ihan niin kuin The Vaccines, johon osa oli ihan että mitä helvettiä, että eikös French Films tehnyt tällaista musiikkia jo ennen Vaccinesia, että mitä vertaamista toi tollanen oikein on, johon osa oli ihan että eiku viime vuonna se oli ihan niin kuin The Drums ja tänä vuonna se on ihan niin kuin The Vaccines, että me halutaan verrata suomalaisia bändejä aina johonkin pinnalla olevaan ulkomaalaiseen orkesteriin, kävi miten kävi. Osa oli tähän ihan että oottekste ihan höhliä, mihin osa oli, että that's the way it goes baby.

- Tosi paljon kaikkia muitakin hyviä biisejä julkaistiin. Antti oli ihan että lukekaa blogia päivittäin, niin pysytte ajan tasalla ainakin siinä, mitä Antti kuuntelee. Muun ajantasaisuuden kanssa voi olla joskus tosi hyvissä, mutta joskus tosi huonoissa. Että viime aikoina tosi hyvissä, kun Pitchfork näyttää seuraavan Anttia parin päivän tai parin viikon viiveellä, eikä päinvastoin niin kuin yleensä.

- Antti kirjoitti jääkiekosta ja pöyristymisestä ja osa ihmisistä oli ihan että jee, että kirjoita useamminkin jääkiekosta ja pöyristymisestä, mutta Antti oli ihan että se vaatisi aikaa ja tietynlaisen voittajan tahtotilan. Antti oli vähän ihmeissään, että tästä saattaa tulla kaikkien aikojen luetuin teksti Stopshakehoneygon historiassa.


- Antti teki myös blogihistoriansa ensimmäisen haastattelun. Haastateltavana oli Monsters of Popin tuottaja Antti Hietala. Ainakin tämän haastattelija-Antin mielestä siitä tuli tosi hyvä. Sen voi kuunnella tästä.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...