-->

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

DJ Shadow - I Gotta Rokk (video)


2011 promises to be a busy year for DJ Shadow, with new music and a worldwide tour on the way.

Niin että joo. Perjantaina DJ Shadowlta, eli Josh Davisilta, ilmestyi ep ja video, joista ainakin video on sairaan kova. EP:stä en tiedä, kun en ole ehtinyt kuuntelemaan muita kuin nimikkobiisin I Gotta Rokk, mutta se ainakin on yksinkertaisessa junnaavassa stomppaavuudessan hieno. Aluksi tuntuu vähän että nääääh, mutta kun pääsee biisin rytmiin mukaan, niin huomaa että JEEEEEAAAAAH!

Videossa metallipäät tekevät kaikkea metallipäiden arvolle sopivaa. Karjuvat ATTENTION EVERYBODYYYY!, tekevät panoliikkeitä tulenlieskan edessä, sahaavat moottorisahalla sähkökitaraa, heiluttavat päitään mosh-muodin mukaisesti, soittavat nelikaulaista kitaraa ja rumpulivat tuhatrumpuista rumpusettiä. Väliin on leikattu muita miehekkäitä klippejä muun muassa veteen hyppäämisestä, korisdonkkauksesta, putoamisista, George W Bush nuorempaan kohdistuvasta kengänheitosta, törmäystestistä ja joistain avaruusrakettihommeleista.

DJ Shadown (vasta) neljäs varsinainen studioalbumi The Less You Know, The Better ilmestyy syyskuussa. Kumma on, jos ei kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...