-->

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Fucked Up on tehnyt vuoden parhaan levyn


Really. Siltä nyt aika vahvasti tuntuisi. Vuoden albumi. Tai joo, kyllä, yksi niistä. Olen nyt vain ensi-ihastuksen huumassa ja David Comes To Life tuntuu paremmalta kuin mikään. En ole esimerkiksi vielä täysin tutustunut albumin sanoituksiin tai konseptinomaiseen kokonaisuuteen, mutta jo toinen toistaan kovemmat yksittäiset biisit tekevät tästä poikkeuksellisen tapauksen.

Ja vielä kun tilanne on se, että olen elänyt pääosin fuckedupettomassa maailmassa tähän asti. En omista vuoden 2008 The Chemistry of Common Lifea, olen täysin pihalla bändin jäsenten hauskoista nimistä, olen vielä enemmän pihalla yhtyeen ideologisista taustoista, enkä edes muista, onko torontolaisyhtye ollut koskaan Suomessa keikalla.

Omalla tavallaan nykyinen virgin ears -olotilani saa kuitenkin David Comes To Lifen tuntumaan vieläkin hienommalta. Vähän niin kuin jos menisi katsomaan viiden tähden elokuvaa, jonka juonesta, lähtökohdista tai tekijöistä ei tiedä mitään. Siis okei, omistan toki Record Store Dayta varten tehdyn spesiaalijulkaisun David's Town ja olen kuunnellut lukuisia bändin biisejä. Ja pitänyt kuulemastani. Mutta en ole syventynyt Fucked Upiin, ja näin musadiggarin näkökulmasta sillä on paljon merkitystä.

Jos haluaa albumilta vain yhden biisin kuunnella, niin ehkäpä Queen of Heart on hyvä pala aloittaa. Fucked Up on myös jakanut joitakin biisejä levyn nettisivuilla davidcomestolife.com.

Fucked Up - Queen of Hearts by Pretty Much Amazing

Albumi ilmestyy ensi viikolla. Nyt vielä sen voi kuunnella npr.orgissa, tai tästä alta. Jos haluaa kuunnella levyn puheosuudet, ne voi ladata bändin blogista Lookingforgold.blogspot.com.

2 kommenttia:

  1. No, onhan tuo ihan jees (ja mielipiteeseeni vaikutti keikkakokemuksen tuoma positiivinen ennakkoasenne). ;) David's Townia mieluummin kuuntelen.

    VastaaPoista
  2. Mulla on tässä lisäinnostuksen tuojana se, että en ole juurikaan kuunnellut aikaisemmin Fucked Upia. Eli 75% virgin ears etc.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...