-->

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Gross Magic - Sweetest Touch



Vaikka enhän minä omasta mielestäni koskaan huonoja biisejä postaakaan, nyt olisi tarjolla jopa keskimääräistäkin laatua laadukkaampi tapaus. Ehkä Gross Magicin Sweetest Touch kuulostaa omiin korviini erityisen hyvältä muun muassa siksi, että olen tänä vuonna ollut hyvin innostunut muodikkaaksi muuttuneesta ysärialtsusoundista.

Brightonista kotoisin olevan bändin nokkamies Sam McGarrigle kutsuu Gross Magicin musiikkia glungeksi, mikä on tietysti paitsi hauskaa myös huvittavaa. Vaikutteiksi mainitaan ELO, Nirvana, Loser-aikainen Beck ja Ariel Pink, joista tuota niin noin niin noin niin noin... joo kyllä ihan miten vain, Sam, mutta perusysäriä tämä omiin korviini on, eikä edes eniten näitä em. yhtyeitä. Ehkä nykyajan nuoret kuulevat musiikissaan jotain muuta kuin minä. Tänä vuonna musiikkia tehneistä aikalaisista samoilla poluilla glungailee esimerkiksi Yuck.

Omalla tavallaan on toki hyvin sympaattista, että nykyiset nuorten soittajien ysärialtsubändit retroilevat niin maan perusteellisesti soundeja, videoita, levynkansia, käärittyjä hihoja, paitakuoseja ja kukkapuskia myöten. Joskus luulin, että tyylien 1/1-matkiminen häiritsisi minua, mutta ei se taida (enää) häiritä. Antti on selvästi kasvanut ihmisenä.

Gross Magicin debyytti ep Teen Jamz julkaistaan 8. elokuuta. Jos tarjolla on lisää yhtä hienoa melodiointia, kitararömpötystä ja yleisfiilistä, Gross Magic voi hyvinkin nousta yhdeksi tämän vuoden suosikeistani.



Gross Magiciksta lisää Facebookissa ja MySpacessa. Sweetest Touchin voi ladata esimerkiksi Soundcloudin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...