-->

tiistai 28. kesäkuuta 2011

M83 - Ehkä the most epic albumiteaseri ever


Pakkohan tätä on hehkuttaa. M83:n uuden albumin teaseri soundaa niin hienolta, ettei kovin moni muu soundaa. Ja soundaa isommalta kuin moni muu kykenee koskaan soundaamaan. Antin tekee aika ylimaalisen paljon mieli saada uusi levy jo kuunteluun.

Hienointa tässä pari tuntia sitten julkaistussa teaserissa on se, että luultavasti 99/100 katsojista tajuaa täsmälleen samassa kohdassa, kuinka upeaa ääntä Anthony Gonzalez on saanut aikaan. Videon visuaalinen puoli seuraa hyvin perässä - ehkä tosin vähän ilmeisella muotokielellä ja tyylillä.

Pitchforkin haastattelussa Gonzales sanoi seuraavan albuminsa olevan very, very, very, very epic, very orchestrated, dreamy, powerful and intense, ja ainakin tämä puolentoista minuutin maistiainen tukee lupausta. Teemaan sopii hyvin, että levyn on määrä olla mitaltaan tupla.

So. Justicen laukkaavat puhvelit. Fucked Upin massiivinen teemalevy. Glasvegasin eeppinen sydänmurska (tai sen yritys). M83:n teaseri ja tuleva albumi. Varmaan aika moni muukin julkaisu, joka ei nyt vain tule mieleen.

Tänä vuonna saa vetää aika helkkarin isosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...