-->

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

What in the hell happened? (vko 22)

Hei & yeah! Viikkokatsaus on taas täällä, aurinkoisen viikonlopun päätteeksi. Nyt on tarjolla ehkä vuoden paras levy, Satu Tuomisto vihaisena, valkohait ravistusfiiliksissä, Courney Love vaikeuksissa, Lindsey Lohan bikineissä, lapset verisellä sotajalalla ja Voicen Heräämön Suvi IHQuna. Nyt lähtee ja lujaa!


- Torontolainen Fucked Up antoi uuden albuminsa David Comes To Life ennakkosoittoon npr.orgille ja Antilta lähti sekä taju että järki että pää että holtti sekä mieli että aivot, jotta saatanan saatana kun onkin hieno levy, että tämä on varmaan vuoden paras. Antin työkaverit olivat ihan että perkeleen Antti, onko sun aina pakko laittaa joku paska biisi soimaan ja häipyä paikalta, että sää dominoit ihan liikaa tätä meidän musiikinkuuntelua, että tää Fucked Upkin kuulostaa meidän mielestä ihan feikiltä. Antti oli ihan että IHANAAA FUCKED UP IHANAAAAA, että MAALI MAALI MAALI SE ON MAALI SE ON FUCKED UP, että FUCKED UP ON UUSI MAAILMANMESTARI, HEI, MAAILMANMESTARI, HEI, MAAILMANMESTARI, HEI!

Kaikki vanhat Fucked Up -fanit olivat ihan että joo joo Antti, hyvä bändi se on, mutta se edellinen levy on parempi kuin tämä uusi, johon Antti oli ihan että niin niin niin niin, kyllä minä tiedän nämä indie/altsu-kuviot, että ei tarvitse kertoa, että se aikaisempi levy on aina parempi, että kyllä minä tiedän miten nää menee, kun olen itse luomassa, rakentamassa ja toisintamassa näitä juttuja, mutta on tää silti aivan saatanan kova.

Fucked Up - Queen of Hearts by Pretty Much Amazing


- Seiskan mukaan Satu Lepistön ja Peppuli-lempinimestään tutuksi tulleen kiekkojyrän Pasi Nielikäisen parisuhde oli kääntynyt pienen turbulenssin jälkeen totaalisakkaukseen ja 11 miles per 4 seconds -tyyliseen syöksykierteeseen. Lehden tietojen mukaan soppaa hämmentämässä oli myös koko kansan tuntema ja rakastama bikinimalli Maisa Torppa.

Nielikäisen mukaan hän ei ole ollut tilanteessa aloitteellinen, vaan koko kansan tuntema ja rakastama bikinimalli Torppa on. Torpan mukaan Nielikäinen on kuitenkin ihan taukki äijä, mutta Satu Lepistö tosi ihana ihminen. Lepistön mukaan hän ei ole eronnut Nielikäisestä, he vain elävät mietintävaihetta.

Iltalehden kuvassa Lepistö on päättänyt näyttää saatanan vihaiselta, että katsokaakin vain, että mua ei petetä, että katse voi tappaa, että just tältä mä näytän silloin kun mä en oo eronnut vaan elän mietintävaihetta. Nielikäinen oli päättänyt näyttää lehtikuvassa siltä, että perkele, en minä ole ollut yhteenkään koko kansan tuntemaan ja rakastamaan bikinimalliin yhteydessä, että saatana kun se mun edellinen tyttöystäväni lipsautti silloin joskus, että mun lempinimeni on Peppuli. Koko kansa oli sitä mieltä, että onpas kumma kun ton Satun pää näyttää tossa kuvassa tosi paljon isommalta kuin ton Pasin pää, että ihan kuin noi olisi yhdistetty samaan kuvaan, että onkohan tossa käytetty sitä Photoshoppia?


- Joku (sori, nyt en muista kuka tai mikä taho) linkkasi Antille Cameron Adamsin tekemästä Definitive Daft Punk -mashupista, joka demonstroi aika kivasti, miten postmodernia cut/copy/paste-tyylista äänitaidetta saadaan aikaiseksi. Reaaliaikaisessa mashupissa tehdään yksi kappale käyttäen kaikkiaan kahtakymmentakolmea Daft Punk -biisin osaa. Antin mielestä tämä oli U gotta see it to understand -tyylinen tapaus. Tutustua voi osoitteessa daftpunk.themaninblue.com.

- Courtney Love haastettiin oikeuteen herjaavan Twitter-viestin takia. Toistamiseen. Kaikki vanhan liiton tyypit olivat ihan että hetkinen, mitäs ihmettä sää oot tehnyt viime aikoina, että näyt nyt ainakin elossa olevan. Kaikki uuden liiton tyypit olivat ihan että painus nyt sinne museoos sinä sinä sinä...senkin...vanha...käyrä! Courtney Love oli ihan että I was fucking devastated when Rhonda J Holmes Esq of San Diego was bought off, johon kaikki olivat että whatevs, rahastapas nyt vielä kerran niillä Kurt Cobainin ylijäämänauhoilla, että kai niitä nyt vielä joku demo jossain on.


- Australialaiset tutkijat huomasivat, että paikalliset valkohait käyttäytyvät huomattavasti rauhallisemmin silloin kun niille soittaa AC/DC:n musiikkia. Tutkija Matt Wallerin mukaan haiden suosikki on klassikkomäen biisi You Shook Me All Night Long, johon kaikki olivat ihan että no ei helvetissä, että ootteko te saatana nähneet miten hait tappavat uhrinsa, että ei toi nyt mikään ihme ole, että ootteko itse olleet kiinni valkohain leuoissa silloin kun hai heiluttaa all night long, että mää ainakin oon nähnyt sellaisen yhden Steven Spielbergin elokuvan, jossa niillä heilutettavilla ei ole mitään mahiksia. Että perkele, seuraavaksi varmaan soitatte niille Shake Your Money Makerin tai Milkshaken tai Shake Itin tai Shaken tai Shaken. Kaikki australialaiset tutkijat olivat ihan että perhana, eipä tullutkaan mieleen.



- Streogumin viime viikon parhaisiin videoihin mukaan päässyt Is Tropicalin The Greeks nousi saatanalliseski nettiviraaliksi, jota kaikki linkkailivat toisilleen, koska se oli saatanan hyvin tehty, verinen mutta tietystä näkökulmasta hauska mässäily pikkupoikien sotaleikkien mielikuvitusmaailmasta. Joidenkin mielestä videon verisyys meni liian pitkälle, mutta ne samat jotkut halusivat silti jakaa videon kaikkien kanssa. Antin mielestä biisikin oli tosi kova.



- Lindsey Lohan esitti pääosaa videossa, jonka taustamusiikin olivat tehneet Tamaryn ja Rex John Shelverton. Kaikki olivat ihan että jee, että Tamaryn ja Rex John Shelverton! että katsotaanpas tämä video ainoastaan musiikin takia, että ei meitä oikein kiinnosta toi Lohanin Lindsey, että se on kyllä niin nähty, että vaikka sillä ei olisikaan juuri ollenkaan vaatteita ja se olisi vedessä ja tuijottaisi yhtä aikaa intensiivisesti ja eteerisesti suoraan kameraan niin, että meidän sisällämme alkaisi tapahtua jotain fysikaalis-kemiallista, että ei se meitä kiinnosta, että katsotaan tämä video musiikin ja Richard Phillipsin ja Taylor Steelen hienon ohjaustyön takia.

- Voicen Heräämön ihastuttava Suvi Hartlin sai omat nettisivut, jotka olivat ihastuttavat. Antti oli ihan että WHOA, että te ootte huippuja, että tästä samasta lähteestä kun ammennatte innostuneesti ja ilman pelkoa epäonnistumisesta ja suin päin hauskaa kohti tänään ja huomenna ja ylihuomenna ja sitä seuraavana päivänä, että jos vain itsestä tuntuu hauskalta niin se riittää, että juuri näin, että tämä oli aidosti hauskaa, että hyvä tulee, että moikkuja kullannuput!


- Antti järjesti blogin ensimmäisen arvonnan, joka joko pahoitti tai ei paihoittanut joidenkin mielet, mutta joka ilostutti ainakin yhden mielen. Antti päätti miettiä tulevaisuudessa yhä innovatiivisempia tapoja pahoittaa blogin lukijoiden mielet.

- Siinai julkaisi levytyssopimuksen ja biisikaksikon. Arctic Monkeys antoi uuden albuminsa Suck It and See streamattavaksi. Levy on hyvä. Paperfangs julkaisi videon ja teki ensimmäisen keikkansa. Antti astui blogissaan hetkeksi valtavirtaan.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

4 kommenttia:

  1. Yea! Samalla periaatteella toimii Daft Punkin keikat eli kantsii tsekata Daft Punkin livealbumi Alive 2007.

    Kiitos näistä viikkokatsauksista. Eri kätevää kun voi kerralla katsastaa viikon puhutuimmat. Ei itellä riitä mielenkiinto mindie-uutisten ja ilmiselvien uutislähteiden seuraamiseen!

    Is Tropical & Lindays Lohan = toppen

    VastaaPoista
  2. Joo, oon suunnittelemassa loppuvuodeksi megasuurta Vuoden parhaat tapaukset -katsausta, johon näistä on suuri apu. Vielä kun pääsisi kirjoittamaan MITÄ MISSÄ MILLOIN IN INDIE -teoksen, niin vain taivas olisi rajana.

    VastaaPoista
  3. Kiitos David Comes to Lifen muistutuksesta, olin kaiken hulinan keskellä unohtanu kokonaan koko bändin... tilaukseen meni 1/4 osan jälkee!!

    VastaaPoista
  4. Jees, hienoa! Se on sellainen järkäle, että vielä itsekin tarvitsen kuuntelukertoja koko levyn sulattamiseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...