-->

maanantai 27. kesäkuuta 2011

What in the hell happened? (vko 24/25)

Iiiiihan niinku sikana myöhässä viikkokatsaus. En enää edes muista, mistä viikosta kaikkiaan on kyse. Jostain kesän viikosta kuitenkin, viime viikosta ja sitä edellisestä ja ehkä jossain määrin sitäkin edellisestä. Aika holtitonta sisältöä olisi nyt tarjolla. Hyvin holtitonta. Relevanssi on kaukana. Ja taitaa ajankohtaisuuskin olla. Mutta kompensoidaan se väkivallalla!


- Kaikki olivat ihan että YES YEAS YEAS YES YES YES YES YES YES YEAS mää haluan ostaa itselleni sirkkelilingon ja ampua sirkkeleillä kaikkia muita, että mulle heti yks sirkkelilinko please, ja sirkkeleitä, mieluusti ihan saatanan helvetin paljon ja sitten lingon kanssa metsään ampumaan sirkkeleillä kaikkia eläviä ja kuolleita.

Tai takapihalle. JOO, TAKAPIHALLE! HAHAAHAAAAAAA, KAIKILLE ASEET! HAHAHAHAAAAAA, JA VIINAA JA VÄÄRINKÄSITYKSIÄ JA TORAA JA PUTOILEVIA NAULAKOITA JA SIRKKELILINKO! RUAHAHAHAHAHAA, KUKA VOITTAAA?! KUKA VOITTAAAAAA!!!!!? KUUUKAAAAAA VOITTAAAAA!!!!!!????? ASELAIT LÖYSEMMIKSI! SIRKKELILINKO!!!!!!!




- Jotenkin vähän vanhana juttuna Antti huomasi Ice T:n olevan herkkähipiäinen / sanavalmis / prinsessa / kärkäs / tosikko / huumorintajuinen / julkkistyrkky / proaktiivinen. Ice T oli ihan että worry abt you WACk ass music, että mitä sä mua grillaat, että kohta mä ostan itselleni SIRKKELILINGON! Että RUAHAHAHAHAHAA, KUKA VOITTAAA?! KUKA VOITTAAAAAA!!!!!? KUUUKAAAAAA VOITTAAAAA!!!!!!????? SIRKKELILINKO!!!!!!!



- Joku oli ihan että saatanan saatana en mää tiennyt, ettei elokuvateatterissa saa tekstata, että saatanan perkeleen kätyrit kun heititte mut ulos, että nyt tulee tupenrapinat, että tästä pesee asiakaspalautetta, että en tule enää ikinä takaisin, että jos vielä tulette ryttyilemään, niin ostan itselleni SIRKKELILINGON! ETTÄ KUKA SITTEN NAURAAA?! KUKA NAURAAAAA!!!!!? KUUUKAAAAAA VOITTAAAAA/NAURAAAAA!!!!!!????? SIRKKELILINKO!!!!!!!


- Jossain päin maailmaa oli ihan perkeleen iso KUNINGASROTTA, JOKA SÖI LAPSIA ATERIAKSEEN! Kaikki olivat ihan että jumaleissön, lehmänpoikasen kokoinen rotta, että jumaleissön, koiran kokoinen rotta, että jumaleissön, kulta laske lapset! Osa ihmisistä oli totaalisen paniikin & pöyristymisen vallassa, että mitä jos noi muuttaa Suomeen, että rajat kiinni ja rotat vankilaan, muttei meidän vankilaan, vaan ulkomaalaisten vankilaan, että kaikki yhteistyö ulkomaailman kanssa seis.

Osa oli kuitenkin ihan että RUAHAHAHAHAHAA, KUKA VOITTAAA?! KUKA VOITTAAAAAA!!!!!? KUUUKAAAAAA VOITTAAAAA!!!!!!???? SIRKKELILINKO!!!!!!! ANTAA ROTTIEN TULLA!!!!!



- Lauri julkaisi jopa NSFW-videon, jossa esiintyi kuvankaunis LouLou D'Vil. Antti oli ihan että kai te kaikki tiedätte, että mää tunnen ton, että oon ollut sen kanssa baarissakin, että kai te tiedätte että mää tunnen ton, että mihin te meette, hei, älkää nyt menkö, mää vain kerroin että mää tunnen ton, että se on mun työkaverin sisko, että ollaan oltu baarissakin yhdessä, että älkää nyt menkö buhuhuhuuuuuuuuuuuu. Totaalisen kylmäksi jättänyt Laurin biisi toimi hyvänä kontrastina kuumalle videolle.


- Levykauppa Äx lähti kesäkiertueelle ja otti huomiostaan irti sen arvon, jonka pystyi. Kiertupäivät julkaistiin Facebookissa.
- Apple perusti jonkin ihme palvelun.
- Morrissey julkaisi joitain ihme biisejä.
- Samuliaikapoika Pistätriplapekonilla Väänänen (aka Samulitupsutupee pistätriplajuustolla Väänänen-Väänänen) perusti Facebook-hitiksi nousseen sivuston Paksuihin toppavaatteisiin pukeutuneiden naisten katselutalkoot.
- SMC julkaisi kipeän hyvän biisi ja videon RAFFII SUOMI FLÄTTII.
- Antin blogissa tapahtui tosi paljon kaikkea tosi hienoa ja relevanttia ja koukuttavaa.
- Radiohead julkaisi/soitti uuden biisin Staircase.
- Regina julkaisi yhden vuoden parhaista kotimaisista kappaleista, Haluan sinut.
- The Rapture julkaisi yhden vuoden parhaista ulkomaisista kappaleista, How Deep Is Your Love?
- Björk julkaisi uuden biisin Crystalline.
- Antti kirjoitti itselleen tärkeästä aiheesta ja kehui jälleen kerran The Duplo!a.
- Fucked Up julkaisi todella hyvän videon biisiin Queen of Hearts.



- Joku julkaisi tykkiässän videon, jossa oli tykkiässiä lihaksikkaita ihmisiä.

Mitä tällä viikolla tapahtuu? Stopshakehoneygo investigates, ehkä!

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...