-->

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Alex Winston - Velvet Elvis



Aah! Tiistai-ilta, fetissien ilta! Samettinen Elvis! Nyt ollaan tavallisuudesta poikkeavien kiihokkeiden äärellä.

Alex Winston on Detroitin läheltä Bloomfield Hillsistä kotoisin oleva, mutta nykyään New Yorkissa asuva musiikintekijä. Hänellä lienee klassisen musiikin koulutus. Winstonin musiikkivideoissa tai ainakin yhdessä musiikkivideossa on vedelty mielenkiintoisen verisesti. Hän ei ole vielä julkaissut kokonaista albumia.

Velvet Elvis examines the notion of objectum sexuality: where people have fallen in love with objects(!), often humansing. “Ma said I ain’t right / Clutching on you all night / But you’re my, you’re my guy / Elvis”…”.When I feel your velvet / I can’t help it / You don’t breathe / So you can’t leave me”.

Niin että jee. Musiikillisesti Velvet Elvis putoaa samaan väylään Tenniksen ja Cultsin poppailujen kanssa, kuitenkin omalla tavallaan ja aika perhanan tarttuvasti. Jopa niin, että biisi taitaa mennä taloudessamme kestosoittoon. Tämä 60-lukulainen tyyliflirttailu alkaa tosin olla pikku hiljaa sen verran loppuun käytetty juttu, että sen parissa operoivien bändien olisi tulevaisuudessa syytä liikuttaa ilmaisuaan jonnekin muualle.

Alex Winston - Velvet Elvis by AlexWinstonOfficial

Velvet Elvis -ep ilmestyy 5. syyskuuta. Lisää esimerkiksi artistin nettisivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...