-->

tiistai 5. heinäkuuta 2011

All Will Be Quiet - Writing History



Hyvinpä miellyttävästi yllättyi Antti tänään, kun häneen otti yhteyttä pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan All Will Be Quiet -yhtyeen Kane Heinonen.

Valtaosa bändien yhteydenotoista kuuluu kategorioihin a) ihan ok, b) laulu-kuntoon-niin-hyvä-tulee, c) biisit-kuntoon-niin-hyvä-tulee, d) soundit-kuntoon-niin-hyvä-tulee, e) kiva-bändiharrastus-teillä. Iso osa kuuluu myös omaan kategoriaani f) täähän-on-hyvä-minäpä-kirjoitan-tästä-kun-ehdin-toivottavasti-nyt-ei-käy-niin-että-unohdan. Nyt oli pakko postata heti, ettei unohdu.

All Will Be Quiet esittää rauhallisesti viipyilevää indierockia hienoilla melodioilla ja melankolisilla sanoituksilla. Tunnelmat ovat isoja ja soundi suuri. Biisejä ei ole yritetty typistää pophitin mittaisiksi. Yhtye kuulostaa jopa poikkeuksellisen valmiilta, niin soiton, sovitusten kuin laulunkin osalta.

Orkesteri työstää parhaillaan debyyttilevyään ja etsii sille julkaisijaa. Toukokuussa bändi laittoi jakoon The First Day -ep:n, joka sisältää kaksi biisiä tulevalta albumilta. Biisit ovat ladattavissa ilmaiseksi Bandcampista. Samalta sivulta voi kuunnella myös viime vuonna julkaistun, yhtyeen nimeä kantavan ep:n All Will Be Quiet.

Writing History by All Will Be Quiet

Writing Historysta on tehty myös video, jonka voi katsoa Vimeossa. All Will Be Quietin materiaalia on myös Soundcloudissa ja MySpacessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...