-->

torstai 7. heinäkuuta 2011

Arctic Monkeys - The Hellcat Spangled Shalalala (new video)



Arctic Moneksy julkaisi muutama hetki sitten uuden videon loistavalta Suck It and See -albumiltaan. Videon taustabiisiksi on valittu The Hellcat Spangled Shalalala, mutta periaatteessa sen kanssa sopisi melkein mikä albumin biisi tahansa.

Mielestäni on jopa vähän kummallista, että The Hellcat Spangles Shalala on valittu albumin viralliseksi toiseksi singleksi, sillä levy on tulvillaan parempia kappaleita. Vai onko? Kirjoitin tuon lauseen, mutta en ole varma, pitääkö se paikkansa. Ainakin Love Is A Laserquest ja albumin nimikkokappale Suck It and See kepittävät sen mennen tullen. Ja jos näistä ensimmäinen olisikin liian balladi toiseksi singleksi, jälkimmäinen ei sitä ole.

Ehkä tilanne on sama kuin yleensäkin musadiggareiden ja valtavirtadiggareiden välillä. Ne kappaleet, jotka omaan korvaani parhaiten tarttuvat, sisältävät joitain elementtejä, jotka tekevät niistä jotenkin poikkeuksellisia. Eikä suuri yleisö yleensä halua poikkeuksellista, vaan tuoreella tavalla turvallista. Ja heillä on siihen tietysti täysi oikeus.

edit. Nyt seuraavana aamuna luin uudelleen tuon edellisen kappaleen ja tajusin, ettei se päde ollenkaan Arctic Monkeysin uusimpaan albumiin. Suck It and Seellä nyt vain sattuu olemaan joitain biisejä, joista pidän enemmän kuin toisista. Palataan asiaan vaikka Panda Bearin tai Gang Gang Dancen kanssa.

Virallisesti single ilmestyy joskus elokuussa, but u know. Onko sillä niin väliä, kun albumi ja kaikki sen biisit ovat jo ulkona. Video on kuitenkin ihan style.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...