-->

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Aves - Shoreline



Jee, eihän Stereotype Helsinki nyt mitään huonoa julkaisisi. Jyri ja Juhani tahoillaan Avesia kehuivatkin, täysin syystä ja täysin oikeilla perusteilla. Avesin musiikki on ajassa kiinni olevaa, utuisesti kaikuista ja rennosti groovaavaa, kesään sopivaa poppailua (tai chillailua tai weivailua tai vastaavaa), josta on helppo pitää. Pitää olla tyytyväinen, että Suomessa on tällainen yhtye.

Bändin tageina Bandcampissa ovat lucidwave, shorewave, sleepwave ja Finland. Facebookin bändikuvauksassa tiedetään kertoa, että birds (class Aves) are feathered, winged, bipedal, warm-blooded, egg-laying, vertebrate animals. Vaikutteiden antajiksi mainitaan Brian Wilson, Dennis Wilson, Phil Spector ja Phil Collins, jotka lienevät enemmän innoittajia kuin soundillisten pyrkimysten esikuvia. Muuta tietoa yhtyeestä ei ole tarjolla.

Avesissa on hienoa sekin, ettei se ole ajankohtaisuudestaan ja tyylikkyydestään huolimatta pelkkää tyyliä ja muotoa. Shoreline on oikeasti oivallinen biisi, jonka koukku jää mieleen kiinni viimeistään parin kuuntelun jälkeen. Lisää tekisi mieli kuulla, toivottavasti jo pian.

Kesän kovimpia tulokkaita.

Aves - Shoreline by ▲ves

2 kommenttia:

  1. Anteeksi, saisinko vielä tarkennuksen siihen, missä on tämän kappaleen sisältö? Tai omaperäisyys, tai edes oma idea?

    N. 20 kuuntelun jälkeen en tahdo löytää edes itse biisiä. Sanoista ei saa selvää, biisistä ei saa selvää, paitsi jos itseään toistava äänihöttö lasketaan nyykyään nerokkaaksi kappaleeksi.

    Joten, haluaisitteko avata tätä?

    t. Epätietoinen & pettynyt yrittäjä

    VastaaPoista
  2. Tämä on erinomainen kysymys, joka liittyy laajemmin moneenkin asiaan. Teen vastauksesta oman postauksen, kun ehdin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...