-->

perjantai 15. heinäkuuta 2011

The Casbah - Chevy 59 (Ridin' With Da Hood Down)



Nyt on taas lupaavaa ja potentiaalista tekemistä to the maximum. Uusi biisi pitkään hiljaiseloa viettäneeltä The Casbahilta (joskus Vaasasta kotoisin, nyt kai pääkaupunkiseudulta). Rennosti groovaavan Chevy 59:n soundi on demomainen ja lo-fi (koska se on demo), mutta tällaisenaankin kappale on oivallinen handclapperi & feetstompperi & headnodderi.

Keväällä The Casbah kirjoitti Facebookissa salaperäisen postauksen Get the plates out!!!!!!!!, toukokuun lopussa bändi tiesi kertoa, että we are knackered after a hard day's night @ the studio today... delicious stuff comin' up soon.. stay tuned! ja kesäkuun alussa yhtye julisti olevansa resurrected from the grave! Uuden alun todentamiseksi yhtye postasi Soundcloudiin Chevy 59:n demon. Kolmisen viikkoa sitten yhtye kertoi olevansa in hot berlin recording finishing hot touches for our upcoming hot EP. it's going to be...hot. Niin että hyvältä näyttää.

The Casbah julkaisi vuonna 2009 Mach Schau -ep:n, joka piti sisällään 4+1 biisiä oivasti tehtyä, mutta vielä massasta eroittumatonta indie-retrorockia. Yhtye myös keikkaili suht ahkerasti ja isohkolla profiililla, muun muassa Rubikin ja brittiläisen The Baddiesin lämppärinä. Jossain vaiheessa The Casbahin soundi näytti elektronisoituneen jonkin verran, mutta nyt taas sitten siirtyneen enemmän menneille vuosikymmenille. Toki tuleva julkaisu näyttää, mihin kohtaan yhtyeen musiikilliset viisarit ovat asettuneet vuonna 2011.

Pidetään silmällä.

Chevy 59 (Ridin' With Da Hood Down) Demo by The Casbah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...