-->

tiistai 5. heinäkuuta 2011

The Horrors - Skying (full album stream)



Kai tässä voisi jonkun sanankin kirjoittaa, mutta taidan säästää ne siihen, kun olen kuunneellut The Horrorsin uuden albumin. Ensimmäiset sooniset värähtelyt ovat kuitenkin positiivisia. Skying ilmestyy ensi viikolla.
.
........
...taustakuuntelua töissä....hmmm...joooh...
....
..ei oikein tunnu mikään biisi tarttuvan...
..
.
....
..
...taustakuuntelua kotona siivotessa....jaaah tuota...
.........niin... jotenkin ei nyt kosketa...
.
..
..
..
.
.
.
......mitähän tästä nyt sanoisi.

The Horrorsin uusin levy saattaa kuulua niihin albumeihin, jotka avautuvat minulle hitaasti, mutta se saattaa myös olla levy, joka jää täysin yhdentekeväksi. Jos minun pitäisi vaikkapa työn puolesta arvioida Skying johonkin mediaan, syventyisin siihen muutaman kuuntelun ajaksi, antaisin tajunnalleni pari päivää aikaa marinoida albumin sisältö helpommin lähestyttävään muotoon ja sitten vielä kuuntelisin sen pari kertaa. Tämän jälkeen voisin kertoa valistuneen mielipiteeni siitä.

Mutta nyt vaikuttaa vähän siltä, etten jaksa vaivautua. Maailma on kuitenkin täynnä niin paljon loistavaa musiikkia, että what's the point. Levy ei ole heikko, ja itse asiassa Simple Mindsilta kuulostaminen on mielestäni jopa tuore ratkaisu, mutta todella vahvat biisit näyttävät puuttuvan Skyingilta kokonaan. Still Life kuulostaa yhä hyvältä, samoin Wild Eyed ja albumin päättävä Oceans Burning. Hyvältä, muttei kuolemattomalta.

Jotenkin haluaisin pitää tästä levystä paljon enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...