-->

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Radiohead – Nathan Fake/Harmonic 313/Mark Pritchard remixes



Viikonloppuna julkaistiin lisää Radiohead-remixejä netissä, tänä maanantaina fyysisessä muodossa. Joihinkin Suomen levykauppoihin nämä tulevat sitten joskus, mutta painokset ovat sen verran pieniä, että tarkkana saa olla, jos ne itselleen haluaa. Keräilijöille nämä ovat kivoja kohteita, mutta muut saavat ne joko näin netistä tai sitten kaikkien 12 inch -julkaisujen jälkeen albumilta, jonka Radiohead on luvannut julkaista.

Musiikillisesti näistä remixeistä voi sanoa suurin piirtein samat sanat kuin aikaisemmistakin remixeistä ja studiolive-biiseistä ja uusista sinkuista ja albumeista ja videoista. Ei näillä uusia faneja hankita, ennemminkin päinvastoin, kun kaikki vihaahat pääsevät taas lausumaan tutuksi käyneitä sanojaan kummallisen päämäärättömästä blingblong-kilkutuksesta, Yorken maneereista, ja sävellyksistä, jotka eivät ala mistään, pääty mihinkään tai muodosta minkäänlaista loogista kokonaisuutta.

Jos taas on jo sisällä, Nathan Faken, Harmonic 313:n ja Mark Pritchardin remixit tuovat uutta näkökulmaa The King of Limbsin avaavaan biisikaksikkoon. Varsinkin Bloomin kaksi täysin erilaista remixia osoittavat, miten samoista lähtökohdista pääsee näkökulmaa vaihtamalla hyvin toisistaan poikkeaviin paikkoihin.

Eivät nämä Antin kestokuunteluun mene, mutta mielenkiintoisia lisämausteita ne kyllä tuovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...