-->

lauantai 27. elokuuta 2011

Penguin Prison - Don't Fuck With My Money



Voin muuten sanoa, että koen juuri nyt huomattavia huojennuksen tunteita, kun sain viimeinkin valmiiksi maassiivisen epämääräiseksi väkivalta-scifi-musiikki-eepokseksi paisuneen (ja totaalisen suunnittelemattomasti edenneen) Flow-raporttini. Mielessä on ollut paljon kaikkea muuta ns. isotöistä, mutta en voinut ryhtyä toimeen, kun tarina oli kesken. Ja voin taata, että ihan vastaavaa proosaa ei ole luvassa lähiaikoina. Muunlaista raportointia tosin kyllä, toivottavasti mahdollisimman laajasti syyskuun lopussa Monsters of Popista.

Tällä välin keskitytään hyviin biiseihiin, odottamisen arvoisiin julkaisuihin ja välillä takeettomaan hölmöilyyn, jos fiilistä riittää. Ja yleensä riittää.

Penguin Prison julkaisi eilen studioversion käsittääkseni jo kauan keikoilla soitetusta Don't Fuck With My Moneystä. Se on oivallisen kesäinen indiediscoilu, joka olisi voinut hyvinkin taistella parhaiden kesäbiisien joukossa Pumped Up Kicksin, Go Outsiden, Sunshine Eyesin, I Follow Riversin Magician remixin ja sen sellaisten kanssa.

Penguin Prisonin debyyttialbumi Penguin Prison ilmestyy 5. syyskuuta. Should be good.

Don't Fuck With My Money by Penguin Prison

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...