-->

maanantai 29. elokuuta 2011

School Knights - All Dawgz Go to Heaven


Tuli muuten tuosta aamuisesta Wavvesin uudesta biisistä mieleen huomattavasti pienemmän piirin sankariorkesteri School Knights. Helmikuussa soittelin nuoruusmuistelojen ohessa coloradolaisbändin biisiä Fuck the Beach, jota pidän yhä sen epäselvästä soundimaailmasta huolimatta oikein tuoreena tapauksena.

Joitakin päiviä (vai viikkoja?) sitten yhtye julkaisi ilmaiseen jakoon albumin All Dawgz Go To Heaven, joka ansaitsisi huomattavasti enemmän kirjoittelua kuin mitä se on saanut. Levy on täynnä garagepunkahtavan kaikuindien peruselementtejä, amerikkalaista high school -elämää, pienimuotoista angstia ja kyseiseen ikään sopivaa huumoria. Äänenlaadullisesti School Knights vetää välillä niin rennon lo-fisti, että oikein sydäntä lämmittää. Levyn kirkkaimpia hetkia ovat Fuck the Beachin lisäksi avausraita Prom Queen, tanakasti riffittelevä Bullies ja fuzzysti poppaava Don't Runaway (Fight Song).

Twitterissä bändi kyseli talven ja kevään mittaan usein, josko joku haluais bookata keikan/keikkoja heidän East Coast Tour 2011:nsa varrelta, mistä tahansa kaupungista. Hinta oli käsittääkseni verrattain halpa. Facebookin kuvauksessa yhtye julistaa hienosti, Playing sold out arenas, laying down beats.

Ihastuttavaa toimintaa.

School Knights - All Dawgz Go To Heaven by DRACULA HORSE

Levyn voi ostaa Bandcampista rahalla, jos haluaa tukea yhtyettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...