-->

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Still Corners - Cuckoo (video)



Hello ev'ryboooody! Miksi minä en ole koskaan kuunnellut Still Cornersia? Olisiko pitänyt? Ovatko ns. kaikki muut kuunnelleet Still Cornersia? Onko Tessa Murray kaikkien muidenkin mielestä jotenkin vangitsevan näköinen ja oloinen beibi? Tekeeko kaikkien muidenkin mielestä Greg Hughes hyviä joskaan ei perin omalaatuisia biisejä? Onko kaikkien muidenkin mielestä Still Cornersin soundi ajassa oivallisesti kiinni olevaa joskaan ei perin omalaatuista indiekaiuttelua?

Onko tämä cinemaanista musiikkia? Voiko musiikki olla cinemaanista? Mitä cinemaaninen tarkoittaa? Onko Hughesin tarina I was on a train that was going to London Bridge. But for some reason it went to this other stop. And I got out, and this other person got out. It was Tessa. kaksikon kohtaamisesta romanttinen, cinemaaninen vai epäuskottava ja semisti kitch?

Onko Still Cornesin 11. lokakuuta julkaistava debyyttialbumi Creatures of an Hour odotettu kaikkien muidenkin talouksissa?



Facebookissa vaikka lisää. edit. Ja Soundcloudista download, baby!

6 kommenttia:

  1. Hyvähyvähyvä! Tarttin vähän varmennusta asiaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, ei noin voi tehä. Mä vastasin joko - tai -kysymyksiinkin 'joo' ja sä sanot "hyvä!" :D Tai itseasiassa se on varmaan täydellinen vastaus.

    VastaaPoista
  3. NYC:n Real Housewifesissa opetettiin myös, että jos joku haukkuu itseä, niin kannattaa kehua sen haukkujan ulkonäköä.

    VastaaPoista
  4. Minä ainakin odotan!

    Suosittelen tsekkaamaan Cuckoo-kappaleen epävirallisen musiikkivideon. Se on tyylikkäämpi, utuisempi ja allekirjoittaneesta ainakin parempi!

    http://vimeo.com/25577761

    VastaaPoista
  5. Toi muuten ON paljon parempi video. Hienosti yhdistettyä kuvaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...