-->

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Virallinen Mammat riivaa tanssi - kenties vuoden kovin!



No nyt! It's time to paaardiieee! Vuoden kovin kesätanssi, syksytanssi, talvitanssi ja kevättanssi. Mammat riivaa. Hillitömän hauska biisi, superisti hillitön video, megasti superit sanat, hauskasti mega tanssi. Ja komein Amerikka-takki (vai paitako se on), jonka olen nähnyt sitten 80-luvun.

Alun perin Mammat riivaa julkaistiin Youtubessa heinäkuun lopussa, jolloin saateteksti kertoi seuraavaa: Ruudolf sekä Karri Koira lyöttäytyvät yhteen Asfalttisoturin Aamushown kuuntelijoiden iloksi ja uudelleenluovat trooppisen megahitin suomalaiseen sanamuotoon. Kiitos kaikille radioshown kuuntelijoille, oli kuuma heinäkuu! Pasion!!!

Kappale oli tykki ilman videotakin, mutta nyt... whoa boy. Jos tämä ei hymyilytä, kannattaa tarkistaa omat hymyilytyshermonsa. It's time to shake iiiiit!

3 kommenttia:

  1. Mammat riivaa on riivaava biisi muutenkin. Ajoin töihin silloin, kun biisi tuli ekan kerran Rudyn aamushowssa ja repesin sellaiseen naururemakkaan, että meinasin ajaa ojaan.

    Onneksi en ajanut, kun näin tämän videon.

    PS: IE ei anna kommentoida Google-tunnareilla. :O "Sinulla ei ole oikeuksia katsella kyseistä sivustoa" tms. tuli viestiksi.

    VastaaPoista
  2. Päivän piristys! :-D Ja sitten treenaamaan tuota tanssia!

    VastaaPoista
  3. Joo määkun en oo mitenkään mukana hiphop/rap/rytmijutuissa, niin en tiedä mahdollisista syvemmistä hauskuuksista tai viittauksista mitään. Mutta jotenkin melkein kaikki Ruudolfin jutut on sellaisia, joista pidän.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...